Çanakkale Haberleri

çanakkale haberleri ve güncel çanakkale gelişmeleri, çanakkale ile ilgili tüm video, çanakkale fotoğrafları ve çanakkale haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Çanakkale Ayvacık'ta gerçekleştirilen operasyonda 22 düzensiz göçmen kurtarıldı. Motoru arızalanan lastik botlar, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından güvenli şekilde kıyıya ulaştırıldı.

ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Karaköy köyünde yapımı süren Karaköy Göleti, 9 bin 380 dekar zirai araziye su sağlayacak ve ülke...

ÇANAKKALE

Çanakkale'de bulunan Karabiga Belediyesi'nin düzenlediği profesyonel survivor parkuru, hem çocuklar hem de yetişkinlerden büyük ilgi aldı.

ÇANAKKALE

Biga Belediyesi, Hamdibey Mahallesi ve Adapark çevresinde yol genişletme çalışmalarına başladı. Hedef, trafiği akıcı ve güvenli hale getirmek.

ÇEVRE

Çanakkale İl Özel İdaresi'nin Resmî Gazete’de yayımladığı ihale ilanına göre, 36 jeotermal alan dün ihale edildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale Belediyesi, sıfır atık projesi kapsamında temizlik personeli ve işletme çalışanlarına yönelik farkındalık eğitimlerine devam ediyor.

ÇANAKKALE

Çanakkale Belediyesi, otobüs hatları arasında ücretsiz ve indirimli aktarma sistemini hayata geçirerek vatandaşların ulaşım maliyetlerini düşürüyor.

ÇANAKKALE

Somali’nin Ankara Büyükelçisi Fathudin Ali Mohamed, Türkiye ile Somali arasındaki iş birliğini güçlendirmek için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni ziyaret etti.

ÇANAKKALE

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Demirciler ve ekibi, Marmaris'e bağlı Bozburun'da gerçekleştirdikleri arkeolojik yüzey araştırmaları...

BALIKESİR

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Balıkesir'in Savaştepe Kaymakamlığı'ndan Kahta Kaymakamlığı'na atanan Muhammed Üsame Soysal, yeni görevine başladı.

FUTBOL

Geliboluspor Kulübü'nün Genel Kurulu kararına göre, Geliboluspor Kulübü'nün yeni başkanı Mehmet Cenk Çilesiz oldu.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de 12 ilin katılımıyla gerçekleşen UMKE Seyyar Sahra Hastanesi eğitimi, afetlerde kesintisiz sağlık hizmeti için hayati önem taşıyor.

Yandex.Metrica