Destek Haberleri

destek haberleri ve güncel destek gelişmeleri, destek ile ilgili tüm video, destek fotoğrafları ve destek haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İŞ DÜNYASI

Uluslararası Finans Kurumu (IFC), Ülker Bisküvi'nin sürdürülebilirlikle ilgili hedeflerine ulaşmasını desteklemek amacıyla 75 milyon euro değerinde bir yatırım yapacağını duyurdu.

SANAT

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Tunç Soyer’in yerel seçimlerde CHP adayı Cemil Tugay’a destek vermemesi oldukça tartışılmıştı.

SANAT

İzmir'in Bergama ilçesinde, CHP Belediye Başkan adayı Tanju Çelik'e eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek.

İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, seçmenlere seslenerek, "Sandığa gitmeyeceğim" diyenlere çağrıda bulundu.

DÜNYA

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, Filistin halkına destek ve dayanışma gösterisi yapıldı.

GENEL

Üniversite yerleşkesinde toplanan akademisyenler ve öğrenciler "Gazze için sessiz olun" pankartı açarak yaklaşık 5 dakika sessiz protesto gösterisi yaptı.

İZMİR EKSPRES

Ulaştırdığı gıda paketleriyle çölyak ve fenilketonüri hastalarının yanında olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl desteğini İzmir Şehir Kartı üzerinden sürdürecek....