Müzik Haberleri

müzik haberleri ve güncel müzik gelişmeleri, müzik ile ilgili tüm video, müzik fotoğrafları ve müzik haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

RTÜK, müzik kliplerinde çıplaklık ve şarkılarda argo ifadeler nedeniyle TV ve radyo kanallarını yayın ilkelerine uymaları konusunda uyardı.

KİTAP-MÜZİK-HOBİ

Shark Gitar, taşınabilir ve modüler yapısıyla, geleneksel gitarın sınırlarını aşarak müzik dünyasında yeni bir çağ başlatıyor.

ASAYİŞ

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, abartılı egzoz kullanan ve yüksek sesli müzik dinleyen otomobil sürücüsüne idari para cezası kesildi ve araç trafikten...

KÜTAHYA

Kütahya Belediyesi, 2024 Yılı Ahmet Uluçay Kültür ve Sanat Sezonu çerçevesinde düzenlediği etkinliklerle yaz gecelerine renk katıyor.

İZMİR EKSPRES

Müziğin evrensel dili Çeşme Amfi Tiyatro’da yankılandı. Dünyaca ünlü opera sanatçımız Murat Karahan ve dünyanın en büyüleyici tenorlarından biri olarak...

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 5. İdil Biret Müzik Festivali, Fethiye ve Marmaris'te sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

ASAYİŞ

Otomobilde yüksek sesle müzik dinleyenleri uyaran grup ile yüksek sesle müzik dinleyenler arasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı.

LİFE EKSPRES

Cem Belevi'den Cemiyet Beach'in açılış şarkısı : "sesini duymam lazım "

TEKNO EKSPRES

YouTube Music uygulaması, arama motoruna ekleyeceği dalga formu simgesi ile mırıldanarak aranılan müziği bulma teknolojisini sundu.

İZMİR EKSPRES

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı, müzikseverler için "Müziksel Algı ve Bellek Geliştirme Kursları" düzenliyor.

KİTAP-MÜZİK-HOBİ

Müzik, insanların hayatında derin izler bırakabilir özellikle ergenlik döneminde dinlediklerimiz zamanla nesiller boyu unutulmaz anılarla özdeşleşir.

LİFE EKSPRES

Yollara düşenler, arabada dinlemek ve eşsiz hatıralarına enerjik bir renk katmak için müzikler mi arıyor? Buyurun haberimize!

Yandex.Metrica