Vergi Haberleri

vergi haberleri ve güncel vergi gelişmeleri, vergi ile ilgili tüm video, vergi fotoğrafları ve vergi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


GURBETÇİLER

Maliye Bakanı Lindner tarafından hazırlanan 2024 yılı Vergi Kanunu tasarısı, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı.

EKONOMİ

TBMM'de kabul edilen yeni vergi düzenlemeleri, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleyi yoğunlaştırıyor, vergi adaletini güçlendiriyor ve cezaları artırıyor.

ODALAR VE BORSALAR

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Hayati Ertuğrul, döviz baskısı ve yeni vergi yasası nedeniyle hazır giyim sektörünün büyük zorluklar içinde...

EKONOMİ

TBMM'de görüşülecek olan Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin mali analizi ortaya kondu.

EKONOMİ

Meclis'e sunulan yeni vergi paketiyle, EYT kapsamında emekli olup aynı işyerinde çalışmaya devam edenlere sağlanan yüzde 5 prim desteği kaldırılıyor.

Vergi düzenlemelerinde yapılan yeni değişikliklerle İBAN kullanımı üzerinden gerçekleştirilen işlemler daha sıkı denetlenecek ve ihlaller ağır cezalara tabi tutulacak.

GÜNDEM

Yeni torba yasa, vergi cezalarını önemli ölçüde artırıyor. Fatura düzenlemeyen işletmelere 10 bin, fatura almayan vatandaşlara ise 5 bin lira...

EKONOMİ

AK Parti, yeni vergi paketiyle küresel şirketlerden yüzde 15, yap-işlet-devret projelerinden ise yüzde 30 Kurumlar Vergisi alınmasını öngören düzenlemeyi Meclis'e...

FİNANS EKSPRES

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yurt dışı çıkış harcının 500 TL'ye çıkarıldığını açıkladı.

EKONOMİ

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yeni vergi paketi ile kayıt dışılıkla mücadeleye yönelik cezaların artırılacağını açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi denetimlerinin sıkılaştırıldığını ve yüksek harcamalara rağmen vergi beyanında bulunmayanları hedef aldıklarını açıkladı.

POLİTİKA

TBMM’de gerçekleşen İYİ Parti Grup Toplantısı’nda konuşma yapan Müsavat Dervişoğlu, konuşmasında bahsettikleri başlıklarla dikkat çekti.

Yandex.Metrica