Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

İzmir'in Dikili ilçesindeki orman yangını 8 saatlik yoğun müdahale ile kontrol altına alındı. Yangında bir bağ evi kül olurken, zeytin...

ASAYİŞ

Köyceğiz'deki bal paketleme tesisinde çıkan büyük yangın, akşam saatlerinde tüm tesisi sardı. İtfaiye ekipleri ve arazözlerle müdahale edildi.

TÜRKİYE

İzmir Dikili’de çıkan orman yangını dronlarla havadan görüntülendi. Yanan bölgeler ve yükselen dumanlar, yangının büyüklüğünü gözler önüne serdi.

ASAYİŞ

İzmir'deki orman yangını, zeytin ağaçları ve bağ evini kül ederek büyük bir zarara yol açtı. Sahibi Mehmet Karaçam, 10 yıllık...

ASAYİŞ

Dikili Çandarlı'da çıkan orman yangını, yerleşim yerlerine yaklaşarak bir sitenin tahliyesine neden oldu. Havadan ve karadan müdahale sürüyor.

ASAYİŞ

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Zafer Mahallesi Adnan Menderes Üniversitesi varyantında çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı.

TÜRKİYE

İzmir'in Dikili ilçesinde, Çandarlı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 14:21'de başlayan yangın hızla büyüyerek yerleşim yerlerine yaklaştı. Yangına geniş çaplı müdahale...

ASAYİŞ

360 ton su kullanılarak 3 saatte söndürülen yangında, 6 yapı kullanılamaz hale geldi

ASAYİŞ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

TÜRKİYE

Tokat Hac Dağı'nda çıkan örtü yangını, hızlı müdahale sayesinde kısa sürede söndürüldü. Yangın 15 dönümlük alanı etkiledi.

ASAYİŞ

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

MUĞLA

Muğla'da belediye personeline yönelik düzenlenen yangın tatbikatı, teorik ve pratik eğitimlerle heyecanlı anlara sahne oldu.

Yandex.Metrica